Interview met Martijn Suister - Dr Smile

Interviews
Bedrijfsleven
Ervaring klant

Afgelopen week heeft Omega Search Martijn Suister van Dr Smile geïnterviewd. Dr Smile is momenteel de snelst groeiende Med-Tech startup in Europa. Wij vroegen hem het hemd van het lijf over zijn werk en zijn ervaring met Omega Search.

Afgelopen week heeft Omega Search Martijn Suister van Dr Smile geïnterviewd. Dr Smile is momenteel de snelst groeiende Med-Tech startup in Europa. Wij vroegen hem het hemd van het lijf over zijn werk en zijn ervaring met Omega Search.

Hi Martijn! Kun je in het kort vertellen wie je bent en wat je bij Dr Smile doet?
Ik ben Martijn Suister, Country manager bij Dr smile voor Nederland en Zweden. Mijn voornaamste taak als Country Manager is de dagelijkse operatie en strategie binnen het bedrijf. Mijn focus ligt dan ook op de groei van het bedrijf.

Wat vind je leuk aan het werk bij Dr Smile?
Het leuke vind ik dat het enorm divers is, geen dag is hetzelfde. Op dit moment hebben we een hele mooie groeicurve, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Het is prachtig om te zien hoe we teams kunnen en mogen uitbreiden dankzij de back-up die wij krijgen van het hoofdkantoor om onze doelstellingen te halen.

Wat vind je belangrijk om terug te zien bij kandidaten?
Teamfit. De mentaliteit van kandidaten vind ik écht key. Je ziet ze waarschijnlijk vaker dan je kinderen of vrouwlief in de avond, dus de klik is belangrijk. In het voorstadium is er uiteraard gekeken naar profiel en ervaring, jullie nemen dat gelukkig helemaal voor ons uit handen.


Hoe is de relatie tussen Dr. Smile en Omega Search?

Bijzonder goed. De profielen en kandidaten die worden aangedragen door jullie zijn vaak een accurate en goede match met wat wij zoeken. All-round contact is altijd geweldig, hartstikke gezellig dat jullie vandaag ook weer langskomen. Ik ben oprecht zeer tevreden.


Heb je ooit met andere recruitmentbureau’s gewerkt? Wat onderscheidt Omega Search van deze andere bedrijven?

Ja! Tijdens mijn tijd bij voorgaande bedrijven. Van recruitmentbureaus die CV-schuivers zijn tot echt de grotere recruitmentbureaus van deze wereld, waarbij het contact onpersoonlijker wordt - wat ook een mooi verdienmodel is. Het prettige is dat jullie een relatief klein team zijn, maar wel het persoonlijk contact, het nadenken en het meedenken goed voor elkaar krijgen. Aan de ene kant heel formeel, aan de andere kant een goede persoonlijke match.


Waarom zou je Omega Search aan andere opdrachtgevers aanbevelen?

Juist door het bovenstaande. Jullie doen een goede screening, blijven doorvragen tot het profiel tot in de puntjes nauwkeurig is. Jullie doen net een stap meer en zoeken net iets verder dan andere bureaus die momenteel op de markt zijn, daar helpen de tussentijdse gesprekken ook erg bij.


Zijn er dingen die we kunnen verbeteren aan onze samenwerking?

Ik snap dat je de vraag stelt, maar nee. Als er dingen zijn, worden die in de gesprekken tussen ons opgelost.


Waar zie je jezelf over vijf jaar en wat staat er boven op je bucketlist? 
Ik wil graag een grote reis maken naar Azië samen met mijn kinderen en mijn vrouwlief. Over vijf jaar ben ik of eigen ondernemer, of C-level niveau bij een middelgroot bedrijf. Med-tech sector zoals waar Dr. Smile zich in bevindt heeft mijn grootste interesse.

Pierre

den Hollander

Senior Recruitment Consultant

Meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met

Pierre

Email
Pierre

Meer dan 50 succesverhalen

"Op het moment dat ik twijfels had kon ik dit altijd in alle openheid met Mark bespreken. Vanaf het eerste contact tot en met het aanbod ongekende service en communicatie."

Maarten
,
Data Scientist

"Omega Search heeft mij heel betrokken door het hele sollicitatieproces geleid, waarna ik een contract aangeboden heb gekregen. Heel erg dankbaar voor alle hulp die ik heb ontvangen! Top bedrijf."

Lotte
,
Business Change Consultant

"Mocht het ooit nodig zijn, dan zou ik 10/10 weer met Omega Search op zoek gaan naar een volgende stap in mijn carrière."

Bob
,
Customer Service

"Omega Search was tot op de dag dat ik ben begonnen met mijn huidige functie (soms zelfs dagelijks!) betrokken bij het proces. Telkens één stapje voor zijn, dat noem ik nog eens recruitment!"

Paulien
,
Area Manager

Veelgestelde vragen

Staat jouw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op en wie weet kunnen wij je verder helpen.

Concact opnemen

Als ik solliciteer via Omega Search heb ik dan meer garantie dat ik daadwerkelijk de baan krijg?

Dat je daadwerkelijk de gewenste functie krijgt kunnen wij helaas niet garanderen. Je zult het nog steeds op moeten nemen tegen andere sollicitanten uit verschillende hoeken. Echter geloven wij wel dat je een streepje voor hebt op andere sollicitanten door de voorbereiding en begeleiding die Omega Search biedt.

Hoe ziet het sollicitatieproces er uit?

Hoe het sollicitatieproces er exact uitziet verschilt per bedrijf. Echter is de begeleiding die Omega Search biedt altijd consistent. Ondanks dat de sollicitatiegesprekken bij het bedrijf zelf worden gevoerd, blijven wij gedurende het gehele process betrokken. Tijdens het initiële kennismakingsgesprek zal er worden gekeken naar de behoeften en kwaliteiten van de kandidaat om zo de juiste match te vinden. Vervolgens zorgen we ervoor dat jij als kandidaat optimaal voorbereid bent door middel van het oefenen van casussen en gesprekken.

Waarom zou ik samenwerken met een recruiter?

Omega Search is een bedrijf dat het negatieve stigma van recruitment wil doorbreken door mensen écht te helpen. Wij plaatsen een kandidaat dan ook alleen bij een bedrijf als we het gevoel hebben dat beide partijen er gelukkig van worden. Ook helpen we je graag verder als je een afwijzing krijgt of een uitdaging zoekt buiten ons portfolio. Wij hebben een portfolio van verschillende interessante bedrijven waar wij voor werven. Dit betekent dat wij samen met jou naar meerdere opties kunnen kijken. Daarnaast kunnen wij jou helpen om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek en een goed woordje voor jou doen. Het warme contact tussen het bedrijf en ons én tussen ons en jou is enorm waardevol.

Wat onderscheidt Omega Search van andere recruiters?

Omega Search doorbreekt het heersende stigma over recruiters. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid tijdens het gehele proces is wat ons onderscheidt van andere recruiters. Wij creëren toegevoegde waarde door middel van onze kernwaarden: gedreven, oprecht, en betrokken.