Wij vinden snel de beste kandidaat voor de juiste functie

Wij focussen op talentvolle professionals

Door onze persoonlijke benadering, kandidaat gedreven processen en sterke betrokkenheid vinden wij snel de beste kandidaat voor de juiste functie.

Wij focussen ons op talentvolle professionals variërend van Graduates tot Senior niveau met behulp van onder andere Campus Recruitment en (Young) Executive Search. Omega Search is een verlengstuk van jullie organisatie en weet daarom als de beste de juiste fit te vinden.

Partner worden

Onze werkwijze voor bedrijven

1

Persoonlijke intake

Tijdens een persoonlijke intake luisteren we goed naar jullie verhaal en wensen. Indien er een goede klik is, gaan we met elkaar in zee.

2

Bepalen ideale kandidaat

Naar aanleiding van de persoonlijke intake schetsen wij een profiel van de ideale kandidaat. Op basis hiervan maken wij een longlist van kandidaten die naar ons idee goed passen bij jullie vacature.

3

Bespreken longlist

Samen nemen we de door ons opgestelde longlist door. Hierbij luisteren wij aandachtig naar jullie feedback om onze zoektocht te kunnen verscherpen.

4

Maken shortlist

Aan de hand van jullie feedback stellen wij een shortlist op. Deze lijst dient als meetlat voor onze search.

5

Start search

Bij groen licht gaat onze search van start. Wij zorgen ervoor dat we de juiste talentvolle kandidaten vinden voor jullie vacature.

Wij werken samen met topbedrijven

Meer dan 50 succesverhalen

Mark is met zijn oprechte interesse en kennis van zaken van grote waarde in het vertellen van ons verhaal en heeft daarmee een significante bijdrage geleverd aan onze startfase.

Power2X
,
Energy transition

Omega Search staat voor aandacht en maatwerk. Het zoeken naar de juiste kandidaten is een zorgvuldig proces dat we samen tot stand brengen.

Valcon
,
Consultancy

Mark

Barth

Founder

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met

Mark

Email
Mark

Veelgestelde vragen

Staat jouw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op en wie weet kunnen wij je verder helpen.

Contact opnemen

Als ik solliciteer via Omega Search heb ik dan meer garantie dat ik daadwerkelijk de baan krijg?

Dat je daadwerkelijk de gewenste functie krijgt kunnen wij helaas niet garanderen. Je zult het nog steeds op moeten nemen tegen andere sollicitanten uit verschillende hoeken. Echter geloven wij wel dat je een streepje voor hebt op andere sollicitanten door de voorbereiding en begeleiding die Omega Search biedt.

Hoe ziet het sollicitatieproces er uit?

Hoe het sollicitatieproces er exact uitziet verschilt per bedrijf. Echter is de begeleiding die Omega Search biedt altijd consistent. Ondanks dat de sollicitatiegesprekken bij het bedrijf zelf worden gevoerd, blijven wij gedurende het gehele process betrokken. Tijdens het initiële kennismakingsgesprek zal er worden gekeken naar de behoeften en kwaliteiten van de kandidaat om zo de juiste match te vinden. Vervolgens zorgen we ervoor dat jij als kandidaat optimaal voorbereid bent door middel van het oefenen van casussen en gesprekken.

Waarom zou ik samenwerken met een recruiter?

Omega Search is een bedrijf dat het negatieve stigma van recruitment wil doorbreken door mensen écht te helpen. Wij plaatsen een kandidaat dan ook alleen bij een bedrijf als we het gevoel hebben dat beide partijen er gelukkig van worden. Ook helpen we je graag verder als je een afwijzing krijgt of een uitdaging zoekt buiten ons portfolio. Wij hebben een portfolio van verschillende interessante bedrijven waar wij voor werven. Dit betekent dat wij samen met jou naar meerdere opties kunnen kijken. Daarnaast kunnen wij jou helpen om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek en een goed woordje voor jou doen. Het warme contact tussen het bedrijf en ons én tussen ons en jou is enorm waardevol.

Wat onderscheidt Omega Search van andere recruiters?

Omega Search doorbreekt het heersende stigma over recruiters. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid tijdens het gehele proces is wat ons onderscheidt van andere recruiters. Wij creëren toegevoegde waarde door middel van onze kernwaarden: gedreven, oprecht, en betrokken.