Waar het allemaal begon

Als laatste letter van het Griekse alfabet staat Omega symbool voor het eindpunt. In de zoektocht naar de juiste plek, begeleidt Omega Search kandidaten dan ook van begin tot eind. Omega Search is ontstaan vanuit de gedachte dat recruitment écht anders moet. Om het negatieve stigma van de industrie te doorbreken, focust Omega Search op het daadwerkelijk helpen van klanten en kandidaten. De vuistregel? Altijd oprecht advies.

Mede door onze vele succesvolle samenwerkingsrelaties is Omega Search uitgegroeid tot een begrip in de recruitment industrie sinds de oprichting op 31 januari 2022.

Gedreven

Wij hebben een professionele mindset met een los randje. Wij houden van snelheid in processen en doorpakken.

Oprecht

Wij zijn transparant naar zowel de kandidaat als de opdrachtgever en maken eerlijke en duidelijke afspraken.

Betrokken

Wij zijn scherp op de procedure en los op de inhoud. Wij zijn graag een sparringpartner en denken met je mee.

Begeleiding bij jouw volgende uitdaging

De toegevoegde waarde van Omega Search zit in de uitgebreide voorbereiding en betrokkenheid gedurende het proces. Door onze kennis van de bedrijven waar wij voor werven en onze affiniteit met de arbeidsmarkt kunnen wij jou net dat streepje voor bieden. Het warme contact tussen het bedrijf en Omega Search én het contact tussen ons en jou is enorm waardevol.

Een team vol toptalenten

Over

Mark

Als oprichter van Omega Search ben ik verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder het managen van het team, het begeleiden van kandidaten en het uitbreiden van ons bedrijf. Mijn achtergrond als generalist met ervaring in Finance, Consultancy en Sales geeft mij de nodige kennis en ervaring om kandidaten te helpen bij het vinden van de perfecte baan. Bovendien ondersteun ik graag kandidaten in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen, of het nu gaat om hun eerste baan of een volgende stap in hun carrière. Mijn favoriete segmenten zijn de energietransitie en Private Equity. Binnen Omega Search streef ik naar het uitdragen van onze kernwaarden: betrokken, gedreven en oprecht! Wij bestaan inmiddels 1 jaar en het is ontzettend mooi om te zien hoe het team zich ontwikkeld, Ik ben erg trots op onze hechte onderlinge band en ons sterke groeipad. Ons doel is het (negatieve) stigma van recruitment te doorbreken, en dat lukt aardig!

Mark

Barth

Founder
Email
Mark

Over

Jorit

Als Recruitment Consultant binnen Omega Search ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van kandidaten en het onderhouden van nauw contact met onze opdrachtgevers. Ik ben hierbij verantwoordelijk voor de rollen binnen Renewable Energy & Infrastructuur. Bij de bedrijven die ik in mijn portfolio heb zou ik zelf ook willen werken - dit maakt mijn werk juist zo leuk! Om ons team bij Omega Search continu te ontwikkelen hebben we afgelopen jaar een Learning and Development programma opgezet. Dit houdt in dat ik wekelijks bezig ben met één op één sessies en team trainingen. Dit kan uiteenlopen van een sales training tot een Wim Hof ijsbad-workshop. Vrijheid en vertrouwen krijg je zeker bij Omega. Ik heb zelfs de vrijheid gekregen om vanaf april remote te gaan werken. Momenteel zijn mijn vriendin en ik bezig met het ombouwen van een camper tot onze nieuwe werkplek op wielen. Een groot en spannend avontuur waar ik heel veel energie van krijg. Ik hou er van om nieuwe dingen te doen en in contact te staan met mensen.

Jorit

de Groot

Senior Recruitment Consultant
Email
Jorit

Over

Pierre

Rond november 2021 ben ik dankzij Mark in recruitment gerold. Toen ik bij dit bedrijf begon was ik de eerste echte werknemer en ik ben enorm trots om te zien hoeveel we sindsdien hebben bereikt. We zijn écht ver gekomen met het huidige team. Ook heb ik zelf veel kunnen groeien in mijn rol als Recruitment Consultant. Ik leer continu en vind het leuk om mee te helpen aan de Business Development van Omega Search. Wat ik het leukst vind aan recruitment is het helpen van kandidaten bij het vinden van hun droombaan en het enthousiasme als ze die baan krijgen. Het geeft me een geweldig gevoel om een kandidaat te kunnen helpen bij de volgende stap in diens carrière. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn vaardigheden en ervaring te blijven gebruiken om kandidaten te begeleiden en samen met mijn team om ons bedrijf nog succesvoller te maken.

Pierre

den Hollander

Senior Recruitment Consultant
Email
Pierre

Over

Wies

Sinds februari 2023 werk ik bij Omega Search. Als Research Associate ontferm ik mij met name over het vinden van geschikte talenten voor Power2X en The Next School. Ook houd ik me bezig met de bedrijfsstrategie en projectmanagement. Ik ben enthousiast, gedreven en nieuwsgierig en haal er veel energie uit om bij Omega Search kandidaten te verbinden en te begeleiden. Daarnaast ben ik mijn master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden aan het afronden, waarvoor ik momenteel in Parijs studeer. Het is ontzettend fijn dat Omega Search de mogelijkheid biedt om vanuit hier onderdeel te zijn van ons jonge en betrokken team!

Wies

Schreurs

Recruitment Consultant Associate
Email
Wies

Over

Friso

Na het afronden van mijn Bachelor en het begin van mijn Master was ik op zoek naar een leuke en flexibele baan die goed te combineren is met werk en studie. Via een vriend van mij ben ik in contact gekomen met Omega Search. Na een kennismakingsgesprek met Mark was ik gelijk verkocht over dit jong, ambitieus, betrokken bedrijf. Ik ben begonnen als Research Associate en ben doorgegroeid naar Recruitment Consultant Associate. Dit houdt in dat ik nu ook verantwoordelijk ben voor het begeleiden en plaatsen van kandidaten. Omega geeft de ruimte om aan afwisselende leuke uitdagingen te werken. Naast werk en studie ben ik sinds kort regelmatig te vinden op de golfbaan.

Friso

Schuurman

Recruitment Consultant Associate
Email
Friso

Over

Vince

In april 2023 heb ik de kans gekregen om bij Omega Search mijn afstudeer stage te lopen, zo kan ik bij Mark en het team de fijne kneepjes van het recruitment vak leren én als stagiair heb ik de kans om alle verschillende facetten van Omega Search onder de loep te nemen. Als hotel management student staan gastvrijheid en het menselijk aspect van een bedrijf hoog bij mij in het vaandel en dat komt bij Omega Search nadrukkelijk terug in kernwaardes waardoor ik meteen de juiste klik voelde! Wanneer ik niet op kantoor bezig ben is de kans erg groot dat je mij tegenkomt in de stad terwijl ik nieuwe horeca-tentjes aan het ontdekken ben!

Vince

Meurders

Stagiair
Email
Vince

Over

Fien

Vanaf begin februari 2024 werk ik als Research Associate bij Omega Search, waar mijn hoofdtaak bestaat uit het vinden en benaderen van geschikte kandidaten. Het is een rol waarin ik veel kan leren over het recruitment vak. Ik ben open, direct en geniet ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn kennis te vergroten. Naast mijn werk bij Omega Search ben ik ook bezig met mijn Master Social, Health and Organisational Psychology, waarbij ik me voornamelijk richt op sociale psychologie en communicatie. Dit stelt me in staat om mijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk en biedt een waardevolle aanvulling op mijn werkervaring bij Omega Search.

Fien

Proost

Research Associate
Email
Fien

Over

Tom

Als Content Manager bedenk en maak ik de content voor de social media kanalen van Omega Search. Als copywriter en creatief heb ik verschillende jaren ervaring met content maken voor merken als Renault, Getir en Lidl. Als zzp'er is een kleiner merk zoals Omega Search een leuke uitdaging voor mij, omdat ik de kans krijg om zelf mee te werken aan de identiteit en strategie. Ik kijk ernaar uit om met sterke content het merk Omega Search uit te bouwen en het bereik van dit prachtige bedrijf te vergroten!

Tom

Tiepermann

Content Manager
Email
Tom

Werken bij Omega Search?

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Aarzel dan niet om ons een open sollicitatie sturen. We proberen binnen 24 uur bij je terug te komen.